Delfin DM 3 -  

Unitatea de aspirare

Aspiratorul Delfin DM 3 este prevăzut cu trei motoare, folosind perii de carbon, operate de întrerupătoare diferite și montate într-o carcasă din oțel. Capul motorului este umplut cu material antifonic pentru a limita cât mai mult posibil nivelul de zgomot emis de mașină, și este proiectat astfel încât să transmită aerul evacuat către pământ. Acest aspect este foarte important fiindcă aerul evacuat nu deranjează utilizatorul și nu face praf în jurul mașinii. 

Panoul de control al aspiratorului Delfin DM 3 conține trei întrerupătoare independente, un indicator de vid pentru detectarea eventuală a unei înfundări a filtrului. Două mânere ne ajută la ridicarea și demontarea capului motorului, pentru inspecții sau schimbarea filtrului.

Unitatea filtrantă

Filtrul este plasat și protejat într-o carcasă de oțel, având o suprafață de 20.000 cm², iar eficiența de filtrare este una foarte bună, de 3 microni. Delfin DM 3 este dotat cu un scuturător manual al filtrului care ajută operatorul să curețe filtrul eficient, printr-o simplă mișcare în plan vertical, menținând astfel filtrul curat. În acest fel va crește durata de viață a filtrului menținând ridicate performanțele aparatului. Gura de admisie plasată sub filtru are un diametru de Ø80 mm, care face posibilă aspirarea simultană a lichidelor și a materialelor solide fără schimbarea filtrului.

Unitatea colectoare

Materialul aspirat este depozitat Într-un container (capacitate 75 litri), dotat cu roți. Aspiratorul Delfin DM 3 este montat pe un șasiu din oțel inoxidabil, dotat cu două roți pivotante din care una este dotată cu frână. Toate părțile metalice ale aspiratorului sunt vopsite cu vopsea epoxidică.


Delfin DM 3

Media

Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.