Delfin DG 70 EXP

Delfin DG 70 EXP -  

Unitatea de aspirare

Aspiratorul industrial Delfin DG 70 EXP are unitatea de aspirare de tip motor cu turbină amplasată direct pe axul motorului, cu protecţie împotriva exploziilor. Este o unitate proiectată şi construită astfel încât nu necesită nici un fel de întreţinere, în condiţiile unei funcţionări de 24 ore pe zi. 

O valvă de presiune asigură răcirea constantă a motorului chiar şi în cazuri de utilizare în condiţii foarte grele. Bordul de comandă al aspiratorului Delfin DG 70 EXP conţine un întrerupător şi un buton pentru oprire în caz de urgenţă. Un indicator de vid ne ajută la detectarea unei eventuale înfundări şi urmărirea procesului de aspirare. Un alt filtru ajută la reducerea zgomotului aflat la gaura de evacuare.

Unitatea de filtrare

Filtrul este plasat şi protejat într-o carcasă de oţel; acesta are o suprafaţă mare (suprafaţa de filtrare ajunge la 30.000 cm2), iar eficiența de filtrare este una foarte bună, fiind de 3 microni. Delfin DG 70 EXP este dotat cu un scuturător manual al filtrului care ajută operatorul să cureţe filtrul eficient, printr-o simplă mişcare în plan vertical, menţinând astfel filtrul curat. În acest fel va creşte durata de viaţă a filtrului, menţinând ridicate performanţele aparatului. Diametrul de aspirare este de Ø80 mm plasat sub filtru, făcând posibilă aspirarea simultană a prafului, a materialelor solide şi lichide, fără schimbarea filtrului.

Unitatea colectoare

Materialul aspirat este depozitat într-un container (100 litri capacitate), dotat cu roţi. Aspiratorul Delfin DG 70 EXP este montat pe un șasiu din oţel inoxidabil, dotat cu două roţi pivotante, dintre care una este dotată cu frână. Toate părţile metalice ale aspiratorului sunt vopsite cu vopsea epoxidică.


Media

Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.

Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger