Delfin DG 30 ECO

Delfin DG 30 ECO -  

Unitatea de aspirare

Aspiratorul industrial Delfin DG 30 ECO are unitatea de aspirare de tip motor cu turbină amplasată direct pe axul motorului, cu protecţie împotriva exploziilor. Este o unitate proiectată şi construită astfel încât nu necesită nici un fel de întreţinere, în condiţiile unei funcţionări non-stop. O valvă de presiune asigură răcirea constantă a motorului chiar şi în cazuri de utilizare în condiţii foarte grele. 

Bordul de comandă conţine un întrerupător şi un buton pentru oprire în caz de urgenţă. Un indicator de vid ne ajută la detectarea unei înfundări şi urmărirea procesului de aspirare. Un alt filtru ajută la reducerea zgomotului aflat la gaura de evacuare.

Unitatea de filtrare

Filtrul este plasat şi protejat într-o carcasă de oţel, iar suprafaţa de filtrare este una ridicată (20.000 cm²). Eficiența de filtrare este una foarte bună, fiind de 3 microni. Delfin DG 30 ECO este dotat cu un scuturător manual al filtrului care ajută operatorul să cureţe filtrul eficient, printr-o simplă mişcare în plan vertical, menţinând astfel filtrul curat. În acest fel va creşte durata de viaţă a filtrului, menţinând ridicate performanţele aparatului. Diametrul de aspirare este de Ø80 mm plasat sub filtru, care face posibilă aspirarea simultană a prafului, a materialelor solide şi lichide, fără schimbarea filtrului.

Unitatea colectoare

Materialul aspirat este depozitat într-un container (50 litri capacitate), dotat cu roţi. Aspiratorul Delfin DG 30 ECO este montat pe un șasiu din oţel inoxidabil, dotat cu două roţi pivotante, din care una este dotată cu frână. Toate părţile metalice a aspiratorului sunt vopsite cu vopsea epoxidică.


Delfin DG 30 ECO

Media

Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.