Delfin DG 100 -  

Unitatea de aspirare

Aspiratorul industrial Delfin DG 100 are unitatea de aspirare de tip motor cu turbină, fabricată în Germania de către firmă Rietschle, amplasată direct pe axul motorului, cu protecţie împotriva exploziilor. Este o unitate astfel proiectată şi construită pentru a nu necesita nici un fel de întreţinere, în condiţiile unei funcţionări de 24 ore pe zi. 

Un întrerupător termic de siguranţă opreşte sistemul în caz de supraîncălzire. Bordul de comandă al aspiratorului Delfin DG 100 conţine un întrerupător şi un buton pentru oprire în caz de urgenţă. Un filtru de tip cartuş, plasat între motor şi filtrul principal, ajută la protejarea motorului împotriva prafului. Un indicator de vid asigură verificarea performanței de aspirare, ajutând și la depistarea unei înfundări a filtrului. Un alt filtru ajută la reducerea zgomotului aflat la gaura de evacuare. O valvă de presiune montată pe sistem protejează motorul împotriva supraîncălzirii.

Unitatea de filtrare

Filtrul este plasat şi protejat într-o carcasă de oţel; suprafaţa de filtrare este una ridicată (49.000 cm²), iar eficiența de filtrare este una foarte bună, fiind de 3 microni. Delfin DG 100 este dotat cu un scuturător manual al filtrului care ajută operatorul să cureţe filtrul eficient, printr-o simplă mişcare în plan vertical, menţinând astfel filtrul curat. În acest fel va creşte durata de viaţă a filtrului, menţinând ridicate performanţele aparatului. Diametrul de aspirare este de Ø80 mm plasat sub filtru, aspect ce face posibilă aspirarea simultană a prafului, a materialelor solide şi lichide, fără schimbarea filtrului.

Unitatea colectoare

Materialul aspirat este depozitat într-un container (100 litri capacitate) dotat cu roţi. Aspiratorul Delfin DG 100 este montat pe un șasiu din oţel inoxidabil, dotat cu două roţi pivotante, din care una este dotată cu frână. Toate părţile metalice ale aspiratorului sunt vopsite cu vopsea epoxidică.

Delfin DG 100

Media

Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.