DBF 30 -  

Modelul de aspirator DBF 30 este o unitate fixă, proiectată pentru a aspira praf sau materiale solide provenite de la mașini de producție.

Unitatea de aspirare DBF 30 este de tip motor ventilator cu canale laterale. Ventilatorul aspiratorului este direct atașat pe arborele motorului fără sistem de transmisie, asigurând astfel o turație de 2850 rpm. Aspiratorul industrial DBF 30 este foarte rezistent și silențios (ajunge la 70 db). Echipamentul nu necesită întreținere, acesta fiind ideal pentru activități de lucru în regim non-stop. Motorul aspiratorului are o clasă de protecție IP 55.

Modelele DBF au un sistem de scuturare manuală a filtrului, care asigură curățarea eficientă a acestuia. Eficiența filtrului este de 3 microni, având o suprafață de 8000 cm². Filtre speciale (de ex: teflon) sunt disponibile la cerere. Containerul este din oțel inoxidabil cu o capacitate de 25 litri. Cadrul este confecționat din oțel, se poate comanda cu sau fără roți.


Solicită ofertă

Sunt de acord sa primesc ocazional informații despre produsele si serviciile oferite de Tenrom Cleaning Solutions SRL. Am citit si sunt de acord cu politica de protectie a confidentialitatii datelor cu caracter personal.

Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger