Despre noi

De ce Tenrom?

Compania TENROM a fost înființată la sfârșitul anului 2010 cu scopul de a prelua începând cu ianuarie 2011 rolul de importator exclusiv al echipamentelor TENNANT pentru piaţa din România. Începând din a doua parte a anului 2012, Tenrom a fost preluat de un holding austriac, care este partener exclusiv TENNANT în Europa Centrală și de Est, Africa şi Orientul Mijlociu.

Sediul principal al companiei Tennant este în Minneapolis, SUA, având centre de producţie pe patru continente. În Europa sediul principal este în Antwerp, Belgia iar echipamentele comercializate pe piaţa din România provin cu preponderenţă din fabrica Uden, Olanda.

De ce Tenrom este unul dintre liderii pieței echipamentelor de curățenie din România?

⫸ Conceptul Tennant România se bazează pe cele mai avansate tehnologii de curățenie, calitatea şi fiabilitatea recunoscută a echipamentelor Tennant, service garanţie / postgaranție de prim rang oferit de o echipă cu experienţă locală de peste 10 ani în service-ul echipamentelor de curățenie Tennant.

⫸ Tennant este recunoscut pe plan mondial ca inovatorul şi liderul principal în domeniul echipamentelor industriale de curăţat. Inovaţiile şi dezvoltările de noi tehnologii reprezintă o preocupare fundamentală pentru compania Tennant, un exemplu concret fiind tehnologia ec-H2ONano CLean™ care a primit premiul European Business Award for Innovation 2009, fiind cea mai înaltă distincţie oferită până acum în industria  echipamentelor de curăţenie.

⫸ Portofoliul de echipamente profesionale de curățenie Tenrom este alcătuit din: echipamente de curăţenie pentru spălat pardoseli, echipamente de măturat, aspiratoare profesionale şi industriale, utilaje de curăţenie urbană, echipamente pentru curăţarea de mochete, monodiscuri, utilaje profesionale de curăţenie, aspiratoare industriale, utilaje de măturat, măturători industriale, măturători stradale, maşini de măturat. Vă invităm să aflați mai multe detalii despre acestea în rubrica specială » Echipamente de curățenie.

⫸ Tenrom este prima companie de profil din România care oferă un suport tehnic pentru echipamentele de curăţenie din 4 puncte ale ţării: Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, iar scopul nostru fundamental este o deservire la nivel european a clienţilor Tennant din România. Începând din martie 2011, ca o premieră naţională, am lansat posibilitatea contactării online a departamentului tehnic prin formularul aflat la pagina Service Tenrom. Totodată, la Tenrom veţi beneficia de gama completă de piese, consumabile Tennant şi service pentru toată gama Tennant.

⫸ Ca o noutate, oferim pentru prima dată în istoria brandului Tennant în România închirieri de echipamente profesionale de curățenie. Închirierea utilajelor de curăţenie se va realiza din Cluj-Napoca, București și Iași cu suport complet privind livrarea, instalarea şi training-ul. În cadrul chiriei, clienţii noştri beneficiază de consumabile, service şi revizii gratuite.

⫸ În cazul în care clienții noştri sunt interesaţi putem pune la dispoziţie o gamă variată de utilaje de curăţenie second hand, complet recondiţionate, cu baterii şi consumabile noi, garanţie de 6 luni şi service asigurat în toată ţara din cele patru centre service Tennant: Bucureşti, Cluj, Timişoara şi Iaşi.

⫸ Ca parte a holdingului, din iunie 2013 suntem centru de recondiţionare a echipamentelor TENNANT pentru Centrul, Estul Europei și Rusia.

Așadar, de ce Tenrom? Vă punem la dispoziție cele mai avansate tehnologii și echipamente de curățenie, o gamă variată de echipamente profesionale de curățenie, precum și un sistem eficient de închirieri cu service inclus. Suntem centrul de recondiționare a echipamentelor Tennant pentru zona Europei de Est, Centrale și a Rusiei, iar în ultimii ani, am devenit un adevărat lider la nivel național în ceea ce privește piața serviciilor legate de echipamentele de curățenie (închirieri, suport tehnic, training etc).

Certificare TENROM

Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger