Tenrom și Asociația Solidaris

Tenrom și Asociația Solidaris

Tabără pentru copii nevoiași 

Din anul 2009 Asociația Solidaris organizează excursii și tabere pentru copii aflați în dificultate cu stare socială, familială dezavantajoasă, beneficiarii fiind cca. 37-40 în fiecare an. Copiii țintă sunt copii din mediul urban care își petrec vara în cartiere între blocuri.

Copiii participanți beneficiază de gratuitate, costurile taberei și prețul participării unui copil sunt susținute de sponsori.

În 2020, în anul izbucnirii pandemiei Tabăra a avut loc în Bedeni, jud Mureș pe un teritoriu propriu de aproape 6000 de mp în aer liber și într-o șură renovată. Infrastructura locului de tabără se află în continuare de dezvoltare, primim donații pentru dezvoltare.

Echipa Tenrom de ani de zile contribuie la realizarea acestei tabere ajutând copiii nevoiași să petreacă câteva zile într-un mediu în care sunt înconjurați cu multă iubire, cu programe atractive și mese îmbelșugate.

Camera de Refugiu

Prin Asociația Solidaris Echipa Tenrom ajută bolnavii și aparținătorii care sosesc în Cluj Napoca pentru intervenții, tratamente spitalicești oferind cazare gratuită în zona centrală a orașului.

Camera de Refugiu se află la sediul Asociației Solidaris în Cluj Napoca, respectiv Târgu Mureș și are ca scop ajutorarea persoanelor bolnave, care se confruntă cu multe cheltuieli (transport, masă, medicamente, etc.)

Cazarea este accesibilă prin rezervare prealabilă la numărul de telefon 0720/565656.

 

Sprijiniți Tabăra pentru copii nevoiași!
RO02 BTRL RONC RT02 2703 8403 (RON)

SPRIJINIȚI PROGRAMUL CAMERA DE REFUGIU!
RO45 BTRL RONC RT02 2703 8405 (RON)

www.solidaris.ro

 

Asociația SOLIDARIS

Persoana de contact:

Sajó Norbert

fondator, președinte

Str Márton Áron 19/4

Târgu Mureș, România

Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger