Echipa Tenrom Pentru Asociația Providența

Echipa Tenrom Pentru Asociația Providența

Faptele bune, o tradiție Tenrom   


Strategia Tenrom nu este conturată doar în jurul calității produselor pe care le furnizăm, ci include și acțiuni prin care să aducem un impact pozitiv în comunitatea din care facem parte. În fiecare an, ne asumăm responsabilitatea implicării active în acțiuni de CSR, rezolvând probleme de ordin social:


 

🏃 2018: „Împreună pentru Yana” 

Echipa Tenrom din Cluj, București și Budapesta a alergat la 8th Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2018 pentru Fundația Yana. Fiecare kilometru parcurs de membrii echipei noastre a însemnat o donație de 100 de lei din partea Tenrom pentru copiii aflați într-o situație dificilă.


🏃 2019: Tenrom și Grenke împreună pentru GIZI

În 2019, echipa Tenrom a devenit ambasadorul cauzei #helpGIZI, alergând din nou, de data aceasta însoțiți de alți parteneri care s-a alăturat cauzei noastre: Grenke Renting, SIMACEK România și Total Clean. Am reușit să acoperim, cu suma donată, o parte din costurile de tratament și transplant pentru Gizelle Fekete, diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică de tip B.


🏃 2020: Tenrom pentru Asociația Providența

Cursa continuă, iar de data aceasta cauza Asociației Providența devine și cauza noastră. Strângem fonduri pentru ca acest centru de zi să ofere condiții din ce în ce mai bune, să ofere cursuri și calificări, să fie mai aproape de îndeplinirea scopului său nobil.


 

Transformăm dizabilitățile în abilități


Credem că pentru fiecare dintre noi, dincolo de lucrurile pe care nu le putem face, există o mulțime de activități la care suntem cu adevărat buni. În acest sens, am decis să susținem transformarea dizabilităților în abilități, descoperire acelui element care ne face unici. 


La centrul Asociației Providenta, oamenii sunt antrenați în activități diverse, prin care își exersează abilitățile de concentrare, motrice sau artistice. Atelierele îmbină atmosfera relaxată cu formarea deprinderilor profesionale, iar principiul după care se ghidează este unul sănătos: 8 ore de muncă, 8 ore de activități recreative și 8 ore de odihnă. 


Îndemnul nostru este să ne rămâneți aproape și chiar să vă alăturați echipei Tenrom în susținerea acestei cauze. Dacă fiecare dintre noi are inițiativă și investește un minim de efort, împreună facem lumea puțin mai bună!


Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger