Tenrom și Grenke împreună pentru GIZI

Tenrom și Grenke împreună pentru GIZI

Dorim pe această cale să le mulțumim partenerilor noștri care ni s-au alăturat în acest demers ambițios: Grenke Renting, SIMACEK Romania și Total Clean. Prin înscrierea la  maraton și prin entuziasmul în pas alergător al echipei am reușit să fim, pentru o perioadă, un sprijin pentru Gizi în lupta sa cu boala care i-a dat viața peste cap. 


#helpGIZI » un îndemn care rămâne valabil


În 2018, în urma unui control de rutină, Gizella Fekete a fost internată la Spitalul de Hematologie din Cluj-Napoca, fiind diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică de tip B. La recomandările medicilor, a fost transferată de urgență la Spitalul Sheba din Israel. Desigur, transferul, tratamentul și transplantul de măduvă necesar reprezintă un efort financiar (de ordinul sutelor de mii de dolari) imposibil de susținut de către familia Gizellei. 


Împreună, putem face cu adevărat o diferență pentru un alt suflet. Simple acțiuni, precum înscrierea și participarea la un maraton cu tradiție la nivel național și internațional, pot să acopere o parte din costurile necesare pentru tratamentul și transplantul care îi oferă Gizellei șansa la viață. 

Vă invităm să vă alăturați inițiativei Tenrom și să vă implicați, după propriile posibilități, în sprijinirea unor astfel de cazuri. 


Alergăm Împreună pentru GIZI


Membrii echipei Tenrom sunt specialiști în domeniul lor de activitate, dar nu sunt sportivi de performanță. Pentru mulți dintre noi, participarea din acest an la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon reprezintă bifarea primei noastre competiții sportive.

Suntem însă determinați să facem o schimbare și ne-am aliniat cu entuziasm la startul maratonului, așa cum am făcut-o și în anul precedent. 


Ne-am propus să alergăm la

  • Semimaraton » 21,1 km
  • Cros » 10,5 km

Scop asumat: să ajungem la linia de sosire, indiferent de limita de timp. 


Pe lângă sprijinul financiar și moral pe care ne dorim să-l oferim, maratonul a devenit, de asemenea, un context de creștere armonioasă a echipei Tenrom, un cadru care ne permite să dăm ce e mai bun din noi, să încurajăm mișcarea și un stil de viață sănătos, precum și să ne investim timpul într-o cauză nobilă. 


Pentru fiecare kilometru parcurs de către fiecare participant înscris la maraton în echipa Tenrom, donăm câte 100 RON. Dacă să alergi pentru a-ți depăși limitele nu reprezintă în sine o provocare, gândul că fiecare kilometru înseamnă un ajutor real pentru Gizella este, știm din experiență, foarte puternic și foarte motivant. 


Vă invităm să ne fiți alături și în acest an la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon! 


Cu prietenie,
Echipa Tenrom

 

---

P.S. Cei care doriți să-i acordați un sprijin financiar direct doamnei Gizella Fekete, puteți face acest lucru prin depunerea oricărei sume de bani în următoarele conturi bancare: 

  • EURO: RO39BTRLEURCRT0203758001
  • RON: RO89BTRLRONCRT0203758001
  • Titularul contului este Majthenyi Ingber Eniko. 

Ne puteți contacta și pe WhatsApp sau
Facebook Messenger