Tennant ec-H2O

Tennant ec-H2O

Tehnologia Tennant ec-H2O (apă convertită electric) vă oferă posibilitatea de a curăţa fără detergent şi folosind mult mai puţină apă faţă de tehnologia convenţională de curăţenie. Tehnologia a fost concepută pentru a înlocui cu succes detergenţii folosiţi la curăţenia de intreţinere. pH-ul neutru este foarte eficient atât în aplicaţiile comerciale cât şi în cele industriale, cu excepţia suprafeţelor contaminate cu ulei şi emulsie. Tehnologia este opţională la echipamentele Tennant şi nu poate fi montată ulterior pe echipamentele funcţionale. Sistemul ec-H2O poate fi oprit printr-o simplă apăsare de buton, iar maşina convertită într-o maşină cu tehnologie convenţională (apă+detergent). Ec-H2O este o tehnologie dezvoltată şi lansată de compania Tennant in toamna anului 2007. Astăzi se dovedeşte a fi motorul creşterii vânzărilor Tennant datorită tehnologiei unice care oferă utilizatorilor următoarele avantaje:

  • Reducerea drastică a costurilor de curăţare prin nefolosirea de detergenţi pentru curăţenia zilnică.
  • Creşterea productivităţii prin folosirea a până la 70% mai puţină apă. Astfel, cu un singur rezervor de apă maşina poate curăţa până la 110 minute faţă de 40 minute prin tehnologia convenţională. Se elimină astfel timpii morţi alocaţi golirii şi umplerii rezervoarelor.
  • Uşurinţă maximă în exploatare: se elimină dozajul incorect de detergent şi nevoia de training suplimentar privind utilizarea de detergenţi.
  • Avantaje prin imaginea de companie care mizează pe tehnologii noi, cu impact redus asupra mediului.

Tehnologia ec-H20 a fost introdusă în România la mijlocul anului 2008, iar astăzi o regăsim funcţionând cu succes la mari centre comerciale ca: Iulius Mall, Cora, Carrefour şi la mulţi prestatori de servicii de curăţenie.

In anul 2009 tehnologia ec-H20 a obţinut prestigiosul premiu European Business Award, unic în industria de curăţenie şi a fost selectat de publicaţia R&D printre primele 100 de inovaţii tehnologice. Pentru detalii vedeţi filmul ataşat:

Media