Tehnologia FaST

Tehnologia FaST

Este o tehnologie introdusă de compania Tennant in anul 2004. Esenţa tehnologiei constă într-o capsulă de detergent superconcentrat de 2Lt din care dozarea se face automat de către maşină. Detergentul ajunge sub formă de spumă lichidă pe suprafaţă, oferind astfel o curăţenie de excepţie, utilizandu-se cu 70% mai puţină apă decât tehnologia convenţională. Un alt mare avantaj constă in faptul că se elimină contactul dintre factorul uman şi detergent dar şi dozarea incorectă. 

O singură capsulă de detergent este de ajuns pentru curăţarea a aproape 100 000 m2 de suprafaţă. Avem două tipuri de detergenţi: unul pentru aplicaţii comerciale FaST 365, celălalt pentru aplicaţii pe suprafeţe industriale uleioase FaST 965.

Ca o concluzie putem afirma:

  • Reducerea drastică a costurilor de curăţenie prin folosirea de detergent FaST superconcentrat pentru curăţenia zilnică sau industrială (inclusiv pe suprafeţe uleioase cu Fast 965).
  • Creşterea productivităţii prin reducerea consumului de apă cu pana la 70%. Astfel, cu un singur rezervor de apă maşina poate curăţa până la 110 minute faţă de 40 minute prin tehnologia convenţională. Se elimină timpii morţi datorită golirii şi umplerii rezervoarelor.
  • Uşurinţă maximă în exploatare: se elimină dozajul incorect de detergent şi nevoia de training suplimentar privind utilizarea de detergenţi.
  • Avantaje prin imaginea de companie care mizează pe tehnologii noi, cu impact redus asupra mediului.

Mai multe aflaţi aici http://eu.tennantcompany.com/na-en/resources/innovations/fast-dry-safe-floor-scrubbing.aspx

Media