Delfin DM 40 OIL

Delfin DM 40 OIL -  

Unitatea de aspirare

  • Mobil, compact şi puternic, aspiratorul DM OIL este maşina ideală pentru a aspira lichide ( ulei sau lichide de răcire), amestecat cu aşchii.De asemenea pentru separarea uleiului de la aşchii, pentru reutilizarea uleiului. Aspirarea este prevăzută de două motoare, operate de întrerupătoare diferite, plasate într-o carcasă metalică.
  • Un indicator de vid este montat pe maşina pentru a detecta o eventuală înfundare.capul motorului este protejat de la lichide şi materiale solide printr-un filtru din nylon. Unitatea de aspirare este protejată de către o placă din oţel, şi de un filtru din poliester şi nu în ultimul rând are montat şi un dispozitiv care opreşte aspirarea dacă containerul este plin.
  • O sită metalică (40 l ) reţine materialul solid, în timp ce uleiul ajunge în containerul de mai jos (capacitate 100 l ). Este posibil golirea containerului manual, cu ajutorul unei supape.Un indicator de nivel ajuta utilizatorul în controlarea nivelului de ulei în rezervor.
  • Containerul metalic este detaşabil ( cu ajutorul unei pârghie aflat la spatele maşinii) astfel eliminarea particulelor solide este una uşoară şi rapidă. Diametrul de aspirare este de Ø 50 mm şi tangenţial. Acest fapt ajuta la crearea unui efect ciclon, reducând efectul abraziv şi înfundarea. Un filtru din poliester asigura aspirarea eficientă a prafului.
  • Aspiratorul este montat pe un saşiu metalic solid, dotat cu roţi şi frâne.
Delfin DM 40 OIL

Media

Solicită ofertă